BİZE ULAŞIN

Pinterest Nedir, Nasıl Kullanılır ?

Yayınlama Tarihi: Yazıldığı Tarih: 2016-10-18 Hits: 3835 Yorumlar: 0

Pinerest Nedir?Pinterest Yeni Başlayanlar! Pinterest de Pano Oluşturma Nasıl Yapılır? Pinlemek Nedir?

Ekonomikanne ürünleri pinterest de ,Her ay Fırsat Panosu.Teknolojikanneler ekonomikannelerdir,Şarjları hiç bitmez  

 

 

PİNTEREST NEDİR?

Bu gün blogumuzda sosyal medyaların en sevilenlenlerinden Pinterest ten bahsetmek istiyorum. Pinterest "Dünya katalogu anlamında ortaya cıkan bir sosyal medya portalıdır.Biraz karışıkmış gibi gorunsede aslında çok pratik bir kullanımı vardır. Pinterst biz meraklı annelerin; dünya ile baglantı bu ağla kurabilmesi çok mumkundur.

 

 Pinterst Nasıl Kullanılır

Merakınızı giderecek bu portal ,ilgi alanlarınıza göre panolar oluşturabilmenize ve bu panoları her türlü sosyal mecrada paylaşmanıza imkan tanır.

 Pinterest.com da teriminoloji kullanılarak hazırlanmıştır.Bunlardan ilki Pİn'dir .Pin, iğnelemek anlamına gelir.Merak ettiğiniz nasıl yapılır dediğiniz yapmaya calısmadan once arastırıpta buldugunuz ,sevdiğiniz beğendiğiniz sayfaları dergiden koparır arşivlersiniz ya artık eskide kaldı tabi kim birdaha koca koca dosyaları eline alp cevire cevire arasın zamanımız cok kıymetlı helede ekonomikannelrin.,Onun yerine pintereset.com da iğneleme yapabiliyoruz ve saniyelerle aradıgımızı bulabiliyoruz. İşte eskinin işaretlemek için kullandıgı iğneleme pinterest de karşılık buldu, işte onun bugün karşılığı ‘pinlemek’ oldu diyebiliriz. Pin it! gördüğünüz yerde (iğnele, tuttur gibi) o görseli sayfanıza, panonuza ekleyebilirsiniz.

 Pinterest Kayıt Olmak

Kayıt ekranı

1-pinterest.com’u açın 

2- Kayıt işlemin saniyeler içinde gercekleştirin.

3- Facebook ile baglan butonunu tıkla ve kayıt ol.

4-Sevdiğiniz seyleri işaretleme alanında birden cok seyi sevebilecegınız için çoklu secim yapabilirsiniz.

5-Bunun için sadece bilgisayarınız olması şart degil tüm akıllı cihazlardan bağlanabilirsiniz.

6-ilgi alanlarınıza gore buldugunuz resımlerı bir pano altında buluşturabilirsiniz.

7-bu panoyu herkese gostermek ıstersenız tüm sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

8-Pinterest Türkçe desteklidir, sağ üst köşede yeralan konu başlıklarından secerek ya da özel olarak spesifik aradığınız bir şey varsa bunu arama barına yazabilirsiniz bu sectiğiniz seyle ılgılı sıze binlerce pano ve resim gosterilecektir.sizde begendiğiniz bu resimleri resmin altında bulunan igne ikonuna basarak pinleyebilirsiniz. Örneğin ;Taş boyama ... gibi İstediğiniz sayıda pano oluşturabilirsiniz.

9-Pinterest de Gizlilik ayaraınıda yapabilirsiniz.Kimsenin görmesini istemediğiniz panoları sadece kendinize özel yapabilirsiniz. Bunun için pano ayarında ‘gizli’yi seçmeniz yeterli.

10-Panolarınıza başka bir kişinin de eklemeler yapmasına izin verebilirsiniz.

Pinterst uygulamasını Mobil olarak kullanmanız için buraya tıklayıp indirebilirsinz.https://www.ekonomikanne.com sitemizde satışta olan bütün ürünlerimizi günlük olarak aylık panolarımıza eklemekteyiz.

Ekonomikanne.com Aylık fısratlarımızı buraya  tıklayarak ürünlere gözatabileceğiniz gibi.

Pinterest de "ekonomikannecom" adı ile kayıtlı oldugumuz sayfamızı takip edebilirsiniz. Teknolojik anneler Ekonomikannelerdir. Zamanları çok kıymetli bir o kadarda meraklı ekonomikannelerimize selam olsun.

Yorum Yaz

Doğrulama Kodu